ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom dodeljuje 25 besplatnih školovanja za najbolje đake generacije

posted in: Novosti | 0

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je i ove godine kompanija LINK group partner kraljevskom visočanstvu prestolonasledniku Aleksandru na projektu čiji je cilj da nagradi najbolje maturante iz Srbije i Republike Srpske.

Na nedavno održanom događaju, o kom detaljnije možete pročitati na zvaničnom sajtu RTS-a, koji je preneo ovu vest, pored domaćina, princa Aleksandra i princeze Katarine, prisustvovali su i ministri prosvete Republike Srbije i Republike Srpske. 

LINK group nastavlja dobru tradiciju i za 25 đaka generacije obezbeđuje besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy. 

Ovaj događaj je medijski veoma propraćen i, prepoznavši značaj akcije Đak generacije, podržali su ga veliki portali kao što su RTSRadio-televizija VojvodineBlicKurir i Srna, stoga Vas pozivamo da nam se i Vi pridružite. Ovakva podrška nam zaista puno znači jer nam daje podstrek da se trudimo da obezbedimo kontinuiranost ove akcije iz godine u godinu. Ukoliko Vas interesuje kako je ovaj događaj organizovan prošle godine, na sajtu kraljevske porodice Srbije možete pročitati ovu vest.

ITAcademy u saradnji sa Kraljevskom fondacijom dodeljuje 25 besplatnih školovanja za najbolje đake generacije

Lepe vesti za najuspešnije maturante koji su se ove godine okitili titulom đaka generacije. ITAcademy u saradnji sa Fondacijom NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića dodeliće 25 besplatnih školovanja za đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

Prijava za besplatno školovanje otvorena do 15.jula

Svi zainteresovani đaci generacije treba da pošalju svoju prijavu najkasnije do 15.jula, a potom če stručna komisija na osnovu motivacionih pisama doneti odluku ko će biti nagrađen besplatnim školovanjem.

Ovde možete preuzeti potpuno obaveštenje za uslove i način konkurisanja za jednogodišnje školovanje na ITAcademy.

Objava – škole II

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *